Social

Parada lui Krampus va anima joi seara centrul Timişoarei

Parada lui Krampus va anima joi seara centrul Timişoarei

Înainte de spectacolul de joi, în care demonul Krampus este alungat de Sf. Nicolae, o paradă cu făclii și efecte de lumină va anima Piața Victoriei. În mod tradițional, copiii participă la paradă pentru a îi arăta lui Krampus că nu se tem de el.

La ora 19, toți cei care doresc să participe sau să însoțească parada sunt așteptați la intrarea pe strada Alba Iulia dinspre Piața Libertății. Krampus și alaiul de foc vor veni dinspre str. Lucian Blaga, prin spatele patinoarului.

Parada va începe în jurul orei 19,10, după încheierea spectacolelor oferite la scena mare de artiștii Colegiului de Arte Ion Vidu.

Traseul va purta parada de pe str. Alba Iulia pe Corso, apoi cu întoarcere pe Surogat până în fața scenei din Piața Victoriei unde publicul este rugat să respecte delimitarea făcută de organizatori pentru spațiul în care se va desfășura spectacolul pirotehnic propriu-zis.

Pe scenă vor performa muzicienii trupei Peregrinii (foto), iar în arealul delimitat actorii și jonglerii trupei Deep6 Project vor imagina povestea confruntării dintre Krampus și forțele binelui.

Coloana sonoră cuprinde șapte piese originale ale muzicienilor de la Peregrinii, ilustrate prin șapte momente de teatru pirotehnic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*