Social

Mare grijă unde parcaţi! Poliţia Locală a dat 191 de amenzi într-o singură zi

Mare grijă unde parcaţi! Poliţia Locală a dat 191 de amenzi într-o singură zi

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au continuat în această perioadă să acționeze în vederea luării măsurilor de fluidizare a traficului obstrucționat de autovehiculele parcate neregulamentar, zona pietonală fiind permanent în atenția polițiștilor locali care iau măsuri de sancționare a conducătorilor auto care opresc sau staționează pe străzile din zona centrală destinate pietonilor, dar și pe celelate străzi din centrul orașului unde sunt prevăzute indicatoare de restricționare.

Astfel, în ultima lună, polițiștii locali au aplicat 1.829 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au intrat și au staționat pe străzile pietonale din centrul orașului, precum și pe străzile aferente celor pietonale, încălcând OUG 195/2002. Cel mai frecvent s-a constatat că se parchează pe str. Gh. Lazăr, Palanca, A. Pacha, Gh. Mușat, V. Alecsandri, E. de Savoya. Numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate în zona centrală 191 de sancțiuni, fiind și ridicate 11 autovehicule din zone precum Piața I. Huniade, străzile C. Brediceanu, Proclamația de la Timișoara, Gh. Dima.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția din nou că sancțiunile pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă, și recomandă conducătorilor auto să respecte indicatoarele rutiere pentru a evita astfel sancționarea drastică și chiar ridicarea autovehiculelor.

 

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*