Eveniment

Plicuri cu substanțe interzise depistate de jandarmii timişeni

Plicuri cu substanțe interzise depistate de jandarmii timişeni

Două persoane, ce aveau asupra lor substanţe interzise, au fost depistate de un echipaj de jandarmi din Gruparea Mobilă Timișoara, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

La vederea echipajului de jandarmerie, persoanele au prezentat un comportament ce a atras atenția. La percheziția corporală efectuată, asupra uneia dintre acestea, un bărbat în vârstă de 22 de ani, cu domiciliul într-o localitate din județul Timiș, au fost găsite șase plicuri cu o pudră albă și două plicuri cu pastile, despre care există suspiciunea că sunt droguri de risc. Asupra celei de-a doua persoane, o femeie în vârstă de 29 de ani, cu domiciliul în județul Hunedoara, au fost găsite două foi de staniol ce conțin materie vegetală verde-olive, de asemenea, susceptibilă a fi drog de risc.

Jandarmii au întocmite actele de sesizare necesare organelor de urmărire penală, având în vedere faptul că reprezintă infracţiune „deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept”, în conformitate cu Legea nr. 143/2000 privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*