Administrație

Târgul de Crăciun de la Timișoara și-a deschis oficial porțile

Târgul de Crăciun de la Timișoara și-a deschis oficial porțile

Târgul de Crăciun de la Timișoara și-a deschis oficial porțile. Centrul orașului a îmbrăcat și în acest an straie de poveste.

Luminile de sărbători au fost aprinse de către autorități ca de obicei, de 1 Decembrie. Aproximativ 400.000 de beculețe au împânzit zona centrală

La ediţia din acest an a Târgului de Crăciun sunt 100 de căsuţe. Sute de comercianți sunt pregătiți să întâmpine timișorenii cu cele mai îmbietoare bucate gastronomice, iar vinul fiert poate fi cumpărat în căni inscripţionate cu mesajul “Târgul de Crăciun Timişoara”.

Piața Libertății găzduiește patinoarul, având o suprafață mult mai mare decât în 2018 (1000 mp), dar și „Căsuța lui Moș Crăciun” cu ateliere pentru copii, căsuțele meșterilor populari, carusel, mașinuțe și diverse jocuri pentru copii. În plus, în weekend, între orele 14.00 – 17.00, pe întreagă durata a târgului, Direcția de Mediu a Primăriei Timișoara va asigura plimbări gratuite cu trenulețul, pentru copii, în Piața Libertății și Piața Victoriei. Patinoarul va respecta orarul de funcționare al Târgului de Crăciun(10.00- 22.00) și va asigura accesul pe durata unei zile întregi pe baza unui bilet de intrare.

Dacă zona produselor gastronomice din Piața Huniade va fi accesibilă până în 5 ianuarie, în Piața Victoriei căsuțele vor rămâne deschise până în 12 ianuarie 2020.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*