Administrație

Concert Holograf la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timișoara

Concert Holograf la deschiderea Târgului de Crăciun de la Timișoara
Adora Beauty

Municipalitatea organizează un concert extraordinar cu prilejul unei noi ediții a deschiderii Târgului de Crăciun de la Timișoara. Invitată special în acest an este trupa Holograf.

Cu siguranță noul decor pregătit de organizatori va oferi publicului larg o imagine feerică a Târgului de  Crăciun din Timișoara. Primăria a pregătit şi în acest an surprize celor dornici să viziteze Timişoara, procedând la o reamenajare a târgului. Astfel, în Piaţa Victoriei scena nu va mai fi amplasată în faţa Operei, ci vizavi de Parcarea Modex, bradul fiind repoziţionat, de asemenea. Vor fi decoraţiuni noi care vor conferi o notă de eleganţă zonei centrale.

De asemenea, Piaţa Libertăţii găzduieşte şi în acest an patinoarul, meşterii populari, Căsuţa lui Moş Crăciun, fiind un spaţiu destinat cu preponderenţă copiilor.

“La mulţi ani, România”, spectacolul pregătit de către Biroul Organizare Evenimente pentru deschiderea Târgului de Crăciun, se doreşte a fi pe placul tuturor timişorenilor şi vizitatorilor, îmbinând mai multe genuri muzicale. Astfel, între orele 16.00 – 19.00 iubitorii muzicii populare se vor putea bucura de prezenţa Ansamblului  ,,Ghiocelul” al Casei de Cultură “Ionel Şipoş” din Giroc şi a interpreţilor Mariana Zota, Monalisa şi Radu Sufan, Bogdan Firu şi Loredana Sur (dirijor  prof. Adrian Safta, coregrafi Victor Jicheran şi Ionel Şipoş), dar şi de momente coregrafice inedite pregătite de către dansatorii Ansamblului ,,Timişul” al Casei de Cultură a municipiului Timişoara, coregrafia fiind semnată de către Toma Frentescu şi Maria Dudău.

Ansamblul Timişul, sub bagheta dirijorului Deian Galetin, ne va însoţi prin mai multe zone etnofolclorice alături de Olguţa Berbec, Robert Târnăveanu, Stana Stepanescu, Petrică Miulescu Irimică, Doriana Talpeş şi Dumitru Stoicănescu.

Programul folcloric va fi urmat de concertul prezentat de către Dragoş Moldovan, Mira şi Holograf.

La ora 18.00 va avea loc aprinderea iluminatului festiv, evenimentele din prima zi urmând a se încheia cu un frumos foc de artificii.

(Foto: Facebook/Holograf)

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*