Politic

PMP Timiș are un secretar de stat la Ministerul Transporturilor

PMP Timiș are un secretar de stat la Ministerul Transporturilor

Partidul Mișcarea Populară Timiș are un secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Este vorba despre inginerul Valeriu Lupu, un membru vechi în partid, implicat și dedicat politicilor de dreapta susținute de PMP.

Reamintim, organizația PMP Timiș a obținut 6.53 % și 20.501 voturi la alegerile prezidențiale. Acest rezultat a onorat PMP Timiș și a clasat organizația pe locul 3 la nivel național după numărul de voturi, ca o consecință a acestui rezultat și a discuțiilor purtate la nivel central dintre PMP și PNL, organizatiei PMP Timis i s-a acordat această onoare.

La desemnarea lui Valeriu Lupu în această funcție, s-a avut în vedere: profesionalismul acestuia, a cărui experiență profesională nu poate fi pusă la îndoială, întrucât în ultimii 35 ani a activat în domeniul aeronautic. Faptul că paleta activităților desfășurate de domnul Lupu în toți acești ani, a vizat principalele domenii aflate în sarcina Ministerului Transporturilor – Secțiunea Aviație, respectiv: Managementul Traficului Aerian; Managementul Companiilor Aeriene; Managementul Operațiunilor Aeroportuare”, a declarat președintele PMP Timiș,  deputatul Cornel Sămărtinean.

De numele lui Valeriu Lupu este legată o tragedie aviatică soldată cu 45 de victime. PMP susține că acesta nu are nicio vină.

În acest context, anumite informații cu caracter defăimator, ce vizează un tragic accident din 1995, petrecut pe Aeroportul Verona, nu are nici o relevanță, întrucât:

1) Societatea Banat Air Service, condusa de Valeriu Lupu, a închiriat un zbor charter ce urma să fie executat de compania ROMAVIA. Toate responsabilitățile privitoare la desfășurarea zborului respectiv, reveneau companiei ROMAVIA.

2) Dovada acestui fapt, o reprezintă concluziile COMISIEI DE ANCHETĂ din ITALIA, care au evidențiat în mod clar, faptul că nici un moment Banat Air Service sau dl. Lupu Valeriu, nu au avut nici o vină, întrucât nu aveau responsabilități cu privire la desfășurarea acelui zbor.

În acest context, considerăm că unele informații apărute în spațiul public, vizează doar defăimarea persoanei d-lui Lupu Valeriu si are legătura cu numirea acestuia în calitate de secretar de stat”, a mai transmis PMP Timiș.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*