Eveniment

Două autospeciale și 7 bărci noi, în dotarea ISU Banat

Două autospeciale și 7 bărci noi, în dotarea ISU Banat
Adora Beauty

Noi echipamente și autospeciale au intrat astăzi în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență Banat, achiziționate cu sprijinul CJT.

Este vorba despre două autospeciale de capacitate mare pentru stingerea incendiilor și șapte bărci care vor intra în dotarea celor șapte subunități de intervenție ale ISU.

Valoarea celor două autospeciale este de aproape 900.000 lei, iar ambarcațiunile au costat 112.000 lei. De asemenea, urmează a fi achiziționat un generator de mare putere, 450 KWA, în valoare de 610.000 lei, cât și un echipament pirotehnic în valoare de 68.000 lei.

Investițiile din fonduri de la Consiliul Județean Timiș nu se opresc la echipamente. Sunt alocați bani și pentru imobilele subunităților ISU din județ. Astfel, urmează construcția de noi sedii pentru stația de pompieri Făget și punctul de lucru Cărpiniș. De asemenea, se va realiza și un dispecerat integrat pe amplasamentul existent din Timișoara, str. Cluj nr. 14.

Reamintim, două milioane lei a alocat CJ Timiș Inspectoratului pentru Situații de Urgență în acest an, pentru achiziționarea de echipamente, cât și alte investiții

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*