Economic

Miercuri se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă

Miercuri se deschide Salonul Industriei Ușoare, ediția de iarnă

Având în vedere succesul de care se bucură Salonul Industriei Ușoare în rândul publicului timișorean dar și la solicitarea expozanților tradiționali, în cursul acestui an a fost programată organizarea a şase ediții.

Astfel, în perioada 27 noiembrie – 1 decembrie se desfășoară ediția de iarnă a  Salonului Industriei Ușoare, manifestare care încheie calendarul expozițional al CCIA Timiș pentru anul 2019.

Timp de cinci zile, peste 70 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, articole din piele și blană, accesorii și bijuterii, cosmetice, decorațiuni și aranjamente specifice sărbătorilor de iarnă – toate la prețuri accesibile pentru toate categoriile de cumpărători.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat Târgul cu produse tradiţionale de sezon, cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, altele.

Program de vizitare: miercuri-sâmbătă, orele 10.00 – 20.00; duminică,  10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

Informații suplimentare la tel. 0741.700.153, e-mail: aculea@cciat.ro, Aura Culea – organizator expo.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*