Social

Spectacole mai „scumpe” la Timişoara. Ce amenzi au primit două firme din București care au lipit postere unde era interzis

Spectacole mai „scumpe” la Timişoara. Ce amenzi au primit două firme din București care au lipit postere unde era interzis
Adora Beauty

După ce în urmă cu aproximativ o săptămână polițiștii locali au aplicat 14 amenzi în cazul unui organizator de evenimente care a lipit postere publicitare pe automatele și dispozitivele de dirijare a traficului din Timișoara, alegându-se astfel cu 14 amenzi a câte 1.000 de lei fiecare, zilele trecute, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au continuat verificările pe această linie depistând alte două firme, Concept Vizual Stradal SRL și Teatrul Comic București SRL, ambele din Capitală care au lipit afișe de mari dimensiuni pe aceste dispozitive.

Astfel au împiedicat aerarea acestora și existând posibilitatea de a produce disfuncționalități ce implică grave riscuri în fluidizarea și siguranța traficului rutier și pietonal. Și în cazul acestora au fost încheiate 14 procese verbale de constatare a contravenției cu amendă de câte 1.000 lei fiecare, conform Legii 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate, în valoare totală de 14.000 lei.

Poliția Locală Timișoara atrage atenția că verificările vor continua și în perioada următoare pentru a-i determina pe organizatorii de evenimente să facă promovarea spectacolelor în locuri autorizate și pentru a nu pune în pericol circulația rutieră și pietonală.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*