Cultură

Spectacol folcloric dedicat Zilei de 1 Decembrie cu Ansamblul Banatul şi invitaţii săi

Spectacol folcloric dedicat Zilei de 1 Decembrie cu Ansamblul Banatul şi invitaţii săi

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș dedică Zilei Naționale a României un spectacol folcloric de anvergură. Evenimentul va avea loc miercuri, 27 noiembrie, de la ora 18:30 în sala Capitol din Timișoara. Soliștii invitați la spectacolul intitulat ”Cânt și suflet românesc” sunt Ciprian Roman, Cristian Fodor, Dana Gruescu, Ghiță Călțun – Brancu, Andrea Chisăliță, Bogdan Firu.

“Folclorul este parte din identitatea noastră culturală, ne reprezintă, ne aduce împreună. Vă invităm să simțim românește curat și frumos într-un spectacol deosebit în care inimile românilor vor vibra la unison pe ritmurile folclorului autentic”, a declarat Liliana Laichici, managerul CCAJT. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra Ansamblului Profesionist Banatul, dirijată de Sebastian Roșca.

Coregrafia spectacolului este creația cuplului Brândușa și Nicolae Stănescu.  Prezintă Felicia Stoian.

Accesul la spectacol se face pe baza invitațiilor gratuite care  se găsesc la sediul Centrului de Cultură și Artă al Județului Timiș, Str. E. Ungureanu, nr.1 din Timișoara.  Sepctacolul este finanțat de Consiliul Județean Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*