Administrație

Robu face apel: nu contractați pentru dezinsecție şi deratizare firme neautorizate

Robu face apel: nu contractați pentru dezinsecție şi deratizare firme neautorizate

Primarul Timişoarei face apel la timişoreni să aibă mare atenţie în momentul în care angajează o firmă pentru prestarea unor servicii de deratizare sau dezinsecţie. Nicolae Robu spune că municipalitatea execută astfel de servicii doar pe domeniul public.

„Stimați timișoreni,

Ați aflat, desigur, despre tragedia petrecută în orașul nostru -trei morți: un nou-născut de 9 zile, un copil de 3 ani și mama acestuia din urmă-, urmare a unei intervenții de dezinsecție/ deratizare făcută cu substanțe interzise.

Precizez din start, că primăria nu are nicio implicare, intervenția fiind făcută în interiorul unui bloc proprietate privată, printr-o relație directă asociație de proprietari-firmă de deratizare!

FAC UN APEL LA DV., STIMAȚI TIMIȘORENI, locuitori la casă sau la bloc, diriguitori de unități economice, de diverse instituții, să fiți precauți, vigilenți, să nu contractați pentru dezinsecție/ deratizare firme care nu vă prezintă documentele de autorizare și referințe de la ultimele locuri unde au prestat. Verificați dv înșivă, prin discuții directe cu respectivii clienți dacă totul a decurs în regulă la ei, fără incidente și inclusiv dacă intervențiile au fost eficiente.

Vă fac cunoscut că Primăria asigură dezinsecția/deratizarea, ca de altfel și salubrizarea, DOAR pe domeniul public al municipalității, nicidecum pe proprietățile private și nici măcar pe proprietățile statului român neaflate oficial în administrarea Primăriei.

Am ținut să fac aceste recomandări și precizări din grijă și respect pt dv, stimați concitadini și vă rog să le receptați ca atare!”, a transmis, marţi, primarul Timişoarei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*