Eveniment

ISU Timiş: „Aceeași firmă a făcut dezinsecție și la două localuri din Timișoara”

ISU Timiş: „Aceeași firmă a făcut dezinsecție și la două localuri din Timișoara”

Două localuri din Timișoara au fost închise în această după amiază, în urma tragediei de pe strada Mioriței. Doi copii şi mama unuia dintre ei au murit la Timişoara, după ce au prezentat simptomele unei intoxicaţii. Alte 14 persoane sunt internate la spital. Primele date arată că blocul în care locuiesc cu toţii a fost deratizat recent.

În urma verificărilor făcute de autorități, s-a stabilit că firma care a efectuat lucrări de dezinsecție în blocul de pe strada Mioriței din Timișoara, a mai făcut aceeași operațiune în două localuri din oraș. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții ISU Timiș, care susțin că până acum nu s-au înregistrat alte victime.

Potrivit șefului ISU Timiș, Lucian Mihoc, au fost trimise la cele două localuri echipajele de Cercetare chimică, biologică, radiologică și nucleară (CBRN), pentru a stabili dacă există pericol de contaminare. “Este vorba despre două locații de alimentație publică, un club și un restaurant care actualmente sunt închise și se face verificare de firma de cercetare”, a explicat Lucian Mihoc, inspector șef al ISU Timiș.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*