Social

Copil din Timişoara bătut de tatăl său, care este medic

Copil din Timişoara bătut de tatăl său, care este medic
Adora Beauty

Caz șocant la Timișoara. Un copil de 13 ani a ajuns la spital după ce tatăl sau, un cunoscut medic din oraș, l-a bătut pentru că avea note proaste la școală. Bărbatul nu ar fi la prima abatere de acest fel, iar soția l-ar fi părăsit tocmai din cauza că era violent.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și a fost reclamat de mama băiatului.

După ce s-a despărțit de medic, femeia s-a mutat în Austria, însă vorbea zilnic la telefon cu fiul ei, care fusese încredințat de instanță tatălui.

Vineri însă, femeia a descoperit mai multe mesaje de ajutor trimise de fiul ei pe telefonul mobil. Băiatul se plângea că fost bătut pentru că luase pentru un 6 la istorie și un 7 la limba latină, note considerate prea mici de tată.

Mama băiatului a sesizat autoritățile pentru protecția copilului din România, care s-au deplasat la domiciliul medicului, unde l-au descoperit pe băiat plin de vânătăi.

Minorul a fost internat de urgență la Spitalul de copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Părintele copilului nu se află la primul episod violent. Acum doi ani, medicul a fost condamnat la 1 an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru agresiune asupra soției sale, fapt care a și dus la despărțirea dintre cei doi.

De această dată, medicul riscă să ajungă după gratii pentru agresiunea asupra fiului său.

Sursa: stiri.tvr.ro

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*