Social

Copil din Timişoara bătut de tatăl său, care este medic

Copil din Timişoara bătut de tatăl său, care este medic

Caz șocant la Timișoara. Un copil de 13 ani a ajuns la spital după ce tatăl sau, un cunoscut medic din oraș, l-a bătut pentru că avea note proaste la școală. Bărbatul nu ar fi la prima abatere de acest fel, iar soția l-ar fi părăsit tocmai din cauza că era violent.

Incidentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și a fost reclamat de mama băiatului.

După ce s-a despărțit de medic, femeia s-a mutat în Austria, însă vorbea zilnic la telefon cu fiul ei, care fusese încredințat de instanță tatălui.

Vineri însă, femeia a descoperit mai multe mesaje de ajutor trimise de fiul ei pe telefonul mobil. Băiatul se plângea că fost bătut pentru că luase pentru un 6 la istorie și un 7 la limba latină, note considerate prea mici de tată.

Mama băiatului a sesizat autoritățile pentru protecția copilului din România, care s-au deplasat la domiciliul medicului, unde l-au descoperit pe băiat plin de vânătăi.

Minorul a fost internat de urgență la Spitalul de copii Louis Ţurcanu din Timişoara. Părintele copilului nu se află la primul episod violent. Acum doi ani, medicul a fost condamnat la 1 an și șase luni de închisoare cu suspendare pentru agresiune asupra soției sale, fapt care a și dus la despărțirea dintre cei doi.

De această dată, medicul riscă să ajungă după gratii pentru agresiunea asupra fiului său.

Sursa: stiri.tvr.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*