Social

Timişoreni surprinşi de camerele video aruncând calorifere, mobilă și alte deșeuri în zona Dâmbovița

Timişoreni surprinşi de camerele video aruncând calorifere, mobilă și alte deșeuri în zona Dâmbovița
Adora Beauty

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat în ultimele zile verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât prin patrulările zilnice pe această linie, cât și ca urmare a surprinderii celor în cauză cu ajutorului camerelor video.

Doi bărbaţi au fost surprinși cu ajutorul imaginilor de pe camerele video abandonând resturi provenite din amenajarea apartamentelor, respectiv calorifere, mobilă veche și altele pe bd. Dâmbovița, în zona unui complex comercial din apropiere, fiind sancționați cu câte 1.000 de lei conform HCL 371/2007.

O femeie a fost depistată abandonând deșeuri menajere pe str. Treboniu Laurian, alegându-se cu aceeași sancțiune. Alte cinci persoane au fost surprinse de camerele video, în această perioadă fiind în procedura de identificare și luare a măsurilor legale.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor, cu atât mai mult cu cât în curând vor intra în vigoare noile sancțiuni majorate ca urmare a modificărilor aduse la Hotărârea de Consiliu Local menționată.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*