Eveniment

Agenţii de la Rutieră au dat sute de amenzi în weekend

Agenţii de la Rutieră au dat sute de amenzi în weekend

În weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând peste 300 de sancțiuni contravenționale șoferilor indisciplinați.

Astfel, poliţiştii au constatat 4 infracțiuni și au aplicat 324 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea normelor rutiere, 154 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 40 permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire şi limitelor legale de viteză, conducere sub influența băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În 9 noiembrie, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit pentru control pe strada Cloșca un autoturism condus de un bărbat de 28 de ani, fără a poseda  permis de conducere. În urma verificării în baza de date, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru niciun vehicul.

În 10 noiembrie, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au oprit pentru control, pe strada Trandafirilor din localitatea Giroc, un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, fără a poseda  permis de conducere. În urma verificării în baza de date, polițiștii au constat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru niciun vehicul.

Pe numele celor doi șoferi au fost întocmite dosare penale pentru infracțiunile comise.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*