Social

Polițiștii caută bărbatul care a intrat în toaleta fetelor de la Liceul Vidu

Polițiștii caută bărbatul care a intrat în toaleta fetelor de la Liceul Vidu

Poliţiştii timişoreni caută un bărbat necunoscut care a fi intrat miercuri în toaleta fetelor de la Liceul de Muzică „Ion Vidu” din Timişoara.

Poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că în jurul orei 9:00, o persoană necunoscută a pătruns în incinta unei unităţi şcolare din Timişoara. Sesizarea către Poliţie a fost făcută de către personalul didactic după ce o fetiţă din clasa I a relatat că s-a întâlnit cu un bărbat în toaleta de fete.

„Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, unde au constatat că cele sesizate se confirmă. În urma verificărilor preliminare se pare că bărbatul ar fi intrat în contact cu o fetiţă de clasa I. Poliţiştii continuă cercetările pentru a se stabili dacă se conturează elementele constitutive ale vreunei infracţiuni. În acest moment fetiţa se află la audieri în prezenţa părinţilor şi a unui consilier psihologic”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Alexandra Petrovici.

Șeful Inspectoratului Şcolar Timiş, Aura Danielescu, spune că în prima pauză, de la ora 8,50, pe o intrare secundară din unitate, care era deschisă, prin care o echipă de muncitori manipula materiale de construcţii, a pătruns un individ neidentificat.

„Pe coridor a întâlnit două eleve de clasa a IV-a şi le-a rugat să-l conducă spre o anumită sală, dar pentru că fetele nu au reuşit să înţeleagă exact ce dorea acel bărbat, au plecat spre sala lor de clasă. În timpul celei de-a doua ore, învăţătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcţiune cu fetiţa care îi ceruse voie să meargă la toaletă şi care a povestit că era un hoţ în baie. Poliţia a fost chemată imediat de directorul şcolii care cercetează incidentul petrecut”, a relatat şefa Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*