Fără categorie

„Pe o pânză de păianjen”, în premieră la Timişoara

„Pe o pânză de păianjen”, în premieră la Timişoara

Întreaga echipă a a hitului teatral bucureștean „All inclusive” – actori, regizor, producător, dramaturg – a pus la cale o nouă producţie teatrală, un spectacol în premieră absolută.

Prima reprezentație a comediei „Pe o pânză de păianjen” pe scena Operei Naționale Române din Timișoara va avea loc luni, 25 noiembrie 2019, de la ora 20. Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu (în dublă ipostază de regizor și actor), Mirela Oprișor, Marius Manole  și Diana Roman sunt protagoniştii acestui spectacol cu piesa lui Alexandru Popa.

Andu își anunță soția că a doua zi va pleca la mănăstire. De tot. Iritată de ceea ce pare a fi o glumă nesărată în miez de noapte, Alma, soția lui Andu, începe războiul. Se hotărăște inclusiv să plece ea prima. Să se „mântuiască “ înaintea lui. Sunt convocați prietenii. Fiecare tabără primește întăriri. Surprizele se țin lanț, iar finalul lasă urme adânci. O poveste intensă, care-i provoacă spectatorului hohote de râs în spatele cărora se construiesc lumi în care adevărul nu este întotdeauna cel mai cinstit răspuns pentru celălalt.

În funcție de loc, biletele costă 100 sau 120 de lei și se găsesc la Agenția Operei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*