ELECTORAL, Politic

Mircea Diaconu: Tinerii sunt viitorul României, resursă strategică a țării (P)

Mircea Diaconu: Tinerii sunt viitorul României, resursă strategică a țării (P)

Micea Diaconu, candidatul Alianței UN OM pentru funcția de Președinte al României, consideră că țara noastră are nevoie de un Președinte care să celebreze excelența românească în toate domeniile. O Românie corectă, spune Diaconu, este cea în care fiecare membru trebuie să aibă șansa de a munci cinstit pentru a beneficia de șanse egale de reușită, dezvoltare personală și profesională.

Tinerii sunt viitorul României, resursă strategică a țării, pentru care statul român are datoria să asigure toate condițiile unei vieți europene. Prin crearea de noi locuri de muncă, prin îmbunătățirea calității și accesului la educație, prin susținerea familiei tinere, prin stimularea natalității, putem asigura noilor generații un viitor aici, acasă, în România, declară Mircea Diaconu.

Candidatul Alianței UN Om pentru funcția de Președinte al României este de părere că școala românească are nevoie de stabilitate și predictibilitate, dar și de o infuzie bine dozată de modernitate.

Succesul tinerilor și al societății în ansamblu depinde de Educație. Orice proiect educațional trebuie să își propună consolidarea celor trei piloni pe care se bazează sistemul: profesorii (salarizare și pregătire continuă), planurile cadru – programele și manualele (revizuirea și adaptarea lor la nevoile actuale ale elevului) și infrastructura. Tinerii sunt o categorie socială vulnerabilă la sărăcie și excludere socială. Prin urmare, într-o societate tot mai îmbătrânită, tinerii trebuie promovați și sprijiniți, a mai declarat Mircea Diaconu.

 

Comandat de PARTIDUL PRO ROMÂNIA pentru Alianța “UN OM”, MUȘAT OANA P.F.A., MFC 31190013

Rezalizat de SC TDT Vest Cons

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*