Eveniment

Video.Un bărbat a intrat în baia elevelor de la o școală din Timișoara

Video.Un bărbat a intrat în baia elevelor de la o școală din Timișoara

Incident șocant, în această dimineață, la o școală din Timișoara! Un individ a pătruns în incinta unității de învățământ, a ajuns în baia fetelor și a început să facă gesturi obscene.

Totul s-a petrecut la Liceul Ion Vidu, când  o elevă din clasa I, care a mers la toaletă în timpul unei ore, a dat peste bărbat. Fata s-a întors la oră, însă abia în pauză le-a povestit colegilor. Imediat au fost anunțate autoritățile.

La fața locului a ajuns un echipaj de Poliție, însă bărbatul dispăruse. “Din cele relatate de doamna director, la prima pauză, la orele 8,50, pe o intrare secundară din unitate, deschisă, prin care echipa de muncitori își strângeau materialele de construcții, a pătruns un individ neidentificat! Pe coridor a întalnit două eleve de clasa a IV-a si le-a rugat să-l conducă spre o anume sală! Pentru ca fetele nu au reușit sa obțină o informație corectă și să îi indice sala, acestea au renunțat și s-au dus spre sala lor de clasă! În timpul celei de-a doua ore, învățătoarea unei eleve de clasa I a venit la direcțiune, cu fetița care ceruse în timpul orei voie pentru a merge la toaletă și a povestit, ulterior, copilul… că a intrat “un hoț” în baie! Poliția a fost chemată imediat de directorul unității și se cercetează de catre aceștia incidentul petrecut! în acest moment, la Colegiul Vidu sunt echipaje de Poliție și delegați ai Inspectoratului Școlar”, a transmis Aura Danielescu, inspector școlar general al ISJ Timiș.

Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz.

Update: IPJ Timis confirma ca: “Astazi, in jurul orei 11.00 polițiștii Sectiei 2 au fost sesizati cu privire la faptul ca, in jurul orei 09.00 o persoana necunoscuta a patruns in incinta unei unitati scolare din Municipiului Timișoara.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fata locului, unde au constatat ca cele sesizate se confirma.

In urma verificărilor preliminare se pare ca barbatul ar fi intrat in contact cu o fetita de clasa I. Polițiștii continua cercetarile pentru a se stabili daca se conturează elementele constitutive ale vreunei infracțiuni”.

In acest moment fetita se afla la audieri in prezenta părinților si a unui consilier psihologic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*