Eveniment

Traficanţi de droguri de mare risc, săltaţi de poliţişti

Traficanţi de droguri de mare risc, săltaţi de poliţişti

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au ridicat, amrţi, 500 de comprimate de ecstasy și 2,45 kilograme de cannabis, în urma a 9 percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2016 – 2019, zece membri ai unei grupări infracţionale ar fi comercializat şi ar fi distribuit droguri de risc și de mare risc, pe raza județului Timiș.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 2,5 kilograme de cannabis, 500 de comprimate de ecstasy și aproximativ 20 de grame de amfetamină.

Au fost puse în executare 10 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Cinci bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de mare risc.

Activitățile au fost derulate cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și al Grupării de Jandarmi Mobile „Glad Voievod” Timișoara.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*