Administrație

Orban a primit de la Robu lista de priorități a Timișoarei

Orban a primit de la Robu lista de priorități a Timișoarei

Centura de sud a Timşoarei, clinica de oncologie, sala polivalentă şi noul stadion trebuie să intre pe lista de priorităţi a Guvernului.

Acestea sunt primele solicitări trimise de primarul Timişoarei noului premier, Ludovic Orban. Nicolae Robu susține că Guvernul trebuie să acorde atenție deosebită acestor proiecte ale Timișoarei.

„Centura Sud să se înceapă să fie construită. Este nepermis să se stea în acest blocaj. Sala polivalentă de 16.000 de locuri și stadionul trebuie să intre rapid la finanțare. Avem locațiile și pentru sala polivalentă și pentru stadion, trebuie să se intre la finanțare cu prioritate și evident ne aducem aminte că pe Calea Torontalului, de vreo 20 de ani, zace o clădire în paragină. Trebuie să o termine Ministerul Sănătății și să se realizeze acolo acel Insititut Oncologic promis de câțiva ani buni”, a declarat Nicolae Robu.

Primarul Nicolae Robu a spus că nu va evita să meargă la București pentru a susține proiectele Timișoarei, dar a subliniat nu este adeptul deplasărilor în Capitală cu mâna întinsă și capul plecat.

Un comentariu

  1. Nu cred nici o clipă că administrația liberală va aduce beneficii Banatului. Sper să mă înșel, dar nu cred!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*