Social

Cum îi pot ajuta preoţii timişeni pe poliţişti

Cum îi pot ajuta preoţii timişeni pe poliţişti

I.P.J. Timiș, prin intermediul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității în parteneriat cu Centrul Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timişoara au derulat o sesiune de informare în rândul a 17 preoți din cadrul Protopopiatul Ortodox Lugoj.

Astfel, în cursul zilei de ieri, în intervalul orar 10:00-13:00, poliţiştii  Biroului de Analiza şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu reprezentanții Centrului Regional de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Timișoara s-au deplasat la sediul Protopopiatului Ortodox Lugoj, unde pe baza materialelor expuse au efectuat dezbateri și au purtat discuții cu  17 preoți cu privire la traficul și consumul de droguri în rândul adolescenților precum și pe linia furturilor și metodelor de înșelăciune, ale căror victime sunt adesea persoanele vârstnice.

Activitățile s-au desfășurat în baza Proiectului încheiat de I.P.J Timiș cu Mitropolia Ortodoxă a Banatului pe linia prevnirii criminalității în anul 2019

Polițiștii au abordat situații atât despre consecințele consumului de droguri în ceea ce privește sănătatea cât și din prisma infracționalității.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*