Social

Poliţia Locală n-a apreciat strădania unui bărbat de a căra sacii cu bicicleta

Poliţia Locală n-a apreciat strădania unui bărbat de a căra sacii cu bicicleta

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului au continuat în ultimele zile verificările pentru depistarea persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, atât prin patrulările zilnice pe această linie, cât și ca urmare a surprinderii celor în cauză cu ajutorului camerelor video.

Spre exemplu, un bărbat care a abandonat deșeuri pe str. Ardealul, după ce a cărat sacii de resturi pe bicicletă, a fost sancționat cu 1.000 lei de polițiștii locali. Tot în cursul zilei de ieri, persoane depistate abandonând deșeuri pe străzile Intrarea Predeal, Zefirului, Bârzava, Snagov cu Hebe cu fost de asemenea sancționate cu câte 1.000 lei, conform HCL 371/2007.

Poliţia Locală reaminteşte că până la intrarea în vigoare a actelor normative aprobate la nivel local și central, conform cărora sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public vor fi mai mari, aceștia fiind și obligați să strângă resturile depozitate, se aplică actualele prevederi legislative. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*