ELECTORAL

Marian Coandă, secretar coordonator ALDE Timiș: „Am mare încredere că Mircea Diaconu va ajunge în cel de-al doilea tur”

Marian Coandă, secretar coordonator ALDE Timiș: „Am mare încredere că Mircea Diaconu va ajunge în cel de-al doilea tur”

Potrivit Barometrului efectuat de Europa FM, în ceea ce privește intenția românilor la vot înainte de prezidențiale, Mircea Diaconu ar avea șanse foarte mari să intre în cel de-al doilea tur. Secretarul coordonar al ALDE Timiș, Marian Coandă, explică de ce îl susţine pe Diaconu pentru funcţia de preşedinte al ţării.

„Mă bucur că românii și-au dat seama de importanța unui om care-și dorește să fie alături de oameni. Noi, cei din Timiș, l-am cunoscut pe domnul Diaconu și în timpul petrecut cu dânsul ne-am dat seama de adevăratele valori pe care încearcă să le reprezinte, este un adevărat iubitor de țară, ceea ce ne-a dovedit și prin campania sa electorală. Principiile pe care Mircea Diaconu încearcă să le insufle mulți dintre noi le-au uitat: simplitate, naționalismul și nu în ultimul rând să fim umani, să simțim, să ne iubim și să demonstrăm că ne dorim o schimbare prin fapte, nu prin vorbe!

Am mare încredere că Mircea Diaconu va ajunge în cel de-al doilea tur, fiindcă cetățenii îl cunosc deja, este un om atât de simplu încât nu ai putea să nu-ți dai seama de bunăvoința și sinceritatea dumnealui. Faptul că am ales să susținem un candidat independent mi se pare una dintre cele mai bune alegeri și având în vedere ultimele statistici cu un procent de 16,7 %, într-adevăr cu o mică marjă de eroare care poate exista, în momentul de față eu cred că oamenii și-au dat seama că avem nevoie de un președinte, de un om ca dumnealui! Din punctul meu de vedere șansele dumnealui sunt foarte mari, haideți să nu uităm faptul că în perioada 2014-2019  Mircea Diaconu a fost europarlamentar tot pe candidatură independentă, deci cu asta cred că am putea să spunem tot ce ar însemna o valoare și un om precum dânsul ca președinte, fiindcă încearcă să creeze, să obțină cooperarea politică și integrarea normelor etice comune în viața socială și politică. Oferind o concepție mai solidaristă a societății”, transmite secretarul coordonar al ALDE Timiș, Marian Coandă.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*