Cultură

Gala Excelenței Bănățene, după modelul premiilor Nobel

Gala Excelenței Bănățene, după modelul premiilor Nobel

Gala Excelenței Bănățene 2019 (editia comemorativă – 30 de ani de la Revoluția Română declanșată la Timișoara) va ave aun caracter special și solemn, fiind organizată în ajunul zilei Revoluției de la Timișoara și a LIBERTĂȚII Timișoarei și României (14 decembrie, ora 18.30, ultima sâmbătă înainte de data comemorării declanșării Revoluției Române de la Timișoara), în cladirea cea mai reprezentativă a Timișoarei (Teatrul National/ Opera Română) și păstrând caracterul de gală, pe modelul premiilor Nobel: Gală. Concert. Dineu.

MOMENTELE EVENIMENTULUI

  1. A) GALA. CANDIDAȚII. LAUREATII

Obiectivul principal al Galei Excelentei Banațene este de a evidentia si recunoaste personalitatile Timisoarei si Banatului, cu cele mai evidente si valoroase realizari in domeniile lor de activitate (realizari fie ale ultimului an, fie ale intregii cariere). Personalitati marcante ale Timisoarei, precum Ioan Paun Otiman, Marghit Serban, Simona Amanar Tabara, Adriana Babeti, Coleta de Sabata, Simona Neumann, Puiu Iliesu, Laila Onu, Ada Hausvater, Voicu Dumitras, Mitropolia Banatului etc au fost printre laureatii din anii precedenti ai Galei Excelentei Banatene.

Gala Excelentei Banatene este un podium al premierii rezultatelor exceptionale obtinute si nu o rampa de lansare. Trebuie sa ne reamintim permanent acest lucru cand ne hotaram sa facem sau sa sustinem propuneri.

Candidatii. In acest an s-au standardizat, si mai mult, criteriile de acces ale candidaților inscrisi printre finaliștii la Gala Excelenței. Orice persoană sau organizație, cu recunoaștere și reputație, poate face propuneri de candidati. In attachement (anexa 3) este modelul cererii de candidatura si criterii etice de eligibilitate.

Selectia candidatilor. Deciziile finale asupra alegerii laureatilor vor apartine insa comisiilor universitare/academice.

SPECTACOLUL DE GALA

Programul artistic este organizat de catre Dna Hellen Ganser (Opera Romana din Timisoara), cu suportul si a Facultatii de Muzica si Teatru din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara

  1. C) COCKTAIL

DRESS CODE: BLACK TIE

Contam pe suportul dumneavoastră, a tuturor participantilor (invitati, parteneri, etc.), pentru a oferi un caracter festiv si elegant evenimentului – black-tie – astfel incat sa readucem stralucirea participarii la un astfel de eveniment în chiar ”inima Timișoarei”.

ORGANIZATORI

Gala Excelenței Bănățene este organizată de către Consiliul pentru Excelență Timișoara (Academia Română filiala Timiș, Universitatea de Vest Timișoara, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea de Medicină și Farmacie Timișoara, Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului), cu implicarea și susținerea Marii Loje Naționale din România.

PARTICIPAREA LA EVENIMENT

Gala Excelenței Bănățene fiind un eveniment extrem de important al Timișoarei, în an comemorativ, suntem onorați de a avea confirmarea participarii din partea unor personalități marcante ale Timișoarei, Banatului și României: membri ai corpului diplomatic, ambasadori, personalitati din zona academica, culturala, sociala si de business.

 Avem privilegiul de a avea ca invitat special pe E.S. Marele Maestru al Marii Loji Nationale din Romania, Prof.Univ.Dr. Radu Bălănescu, alături de membrii Marelui Consiliu.

Gala Excelenței Bănățene este un eveniment public. Orice organizatie si orice membru al comunitatii poate participa la eveniment, prin achizitionarea de bilete sau participarea ca partener, sponsor sau sustinator. Rezervarea locurilor se face in ordinea efectuarea rezervarii si a platii, pe criteriul primului venit, primul servit. Numele tuturor participantilor la eveniment (an comemorativ, 2019), vor fi inscrise in CARTA RECOGNITA.

Valoarea unui bilet:

  • 250 lei (sală si balcon 2);
  • lojele și avanlojele (balcon1) sunt rezervate partenerilor/sponsorilor.

Modul de efectuare al platii. Plata se poate face prin contract de sponsorizare, prin virament direct in contul Asociatiei Timisensis (draftul de contract este in attachement, se poate completa si semna, transmitandu-se catre Cristian Casapu) (anexa 2 din attachement), iar biletele, cu locurile aferente, le veti primi pe email, in format electronic.

Confirmarea participarii. Apreciem daca ne sprijiniti, prin confirmari ferme, cu privire la rezervarea (si plata) biletelor la eveniment pana la data de 7 decembrie. Rezervarea biletelor se poate face direct la Cristian Casapu si Anton Iuhasz, pe email: galaexcelenteibanatene@gmail.com. Va vom răspunde in maximum 48 de ore.

SPONSORI 2019

  • Categoria ”PRIM AMBASADOR AL EXCELENTEI” (categoria 10.000-25.000 eur)
  • Categoria ”AMBASADORI AI EXCELENTEI” (categoria 3.000 eur – cu taxe si costuri adiacente, impreuna cu premiile sustinute direct – mai pot apare mi

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*