Administrație

Ce soluţie a găsit Primăria Giarmata pentru şoferii care pierd timp în trafic

Ce soluţie a găsit Primăria Giarmata pentru şoferii care pierd timp în trafic
Adora Beauty

Având în vedere circulația foarte intensă pe drumul județean Timişoara – Lipova, care provoacă foarte multe aglomerări de trafic, precum și perspectiva imediată de construcție a drumului județean la patru benzi, Primăria comunei Giarmata a trebuit să găsească soluții alternative la trafic, atât pentru locuitorii comunei cât și pentru ceilalți participanți.

„Ca atare, în regim de urgență, am construit o variantă de ocolire a drumului județean cu plecare din sensul giratoriu Str. Morii cât și cu plecare din sensul giratoriu a drumului județean Timişoara – Lipova cu ieșire la Centura de Nord. Deocamdată aceasta variantă este construită la patru metri din piatră, dar foarte curând această variantă va fi extinsă la 16 metri și asfaltată. Așadar, vă rugăm să folosiți această rută ocolitoare atunci când traficul se aglomerează”, au transmis, luni, reprezentanţii Primăriei Giarmata.

Tot pentru a ușura traficul de pe drumul județean Timişoara – Lipova, va începe construcția unei alte rute ocolitoare care pornește din sensul giratoriu al drumului județean, trece prin localitatea Cerneteaz, Covaci și centura de Nord a Timișorei.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*