Politic

Viorica Dancilă: “Îi transmit lui Klaus Iohannis de aici, din Timișoara, dacă vrea binele acestei țări, să meargă la vot și să voteze Viorica Dăncilă”

Viorica Dancilă: “Îi transmit lui Klaus Iohannis de aici, din Timișoara, dacă vrea binele acestei țări, să meargă la vot și să voteze Viorica Dăncilă”

Peste 1.200 de simpatizanți ai PSD din vestul țării au venit vineri la Timișoara pentru a se întâlni cu Viorica Dăncilă, care și-a lansat candidatura la prezidențiale.

Evenimentul electoral a început la ora 17.30 cu discuri ale liderilor PSD, printre care Călin Dobra, Mihai Fifor, secretarul general al PSD, Petre Daea, ministrul Agriculturii, sau Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării.

În finalul evenimentului, Viorica Dăncilă a susținut un discurs în care l-a criticat pe președintele României, Klaus Iohannis.“Suntem într-un moment greu, în care șase bărbați de stat, falnici și puternici, conduși de președintele României, au trebuit să fie șapte pentru a da jos o femeie și au hotărât să demită un Guvern. Nu pot înțelege de ce dai jos un Guvern ca să pui nimic. Vedem că au dat jos un Guvern cu un program de guvernare adresat tuturor românilor și au venit cu un program de austeritate”, a spus Viorica Dăncilă.

În plus, Viorica Dăncilă l-a invitat pe Klaus Iohannis să participe la o dezbatere publică, pentru a le explica românilor ce a făcut în cei cinci ani de mandat. “Îl invit la o dezbatere unu la unu. Sper că nu-i este frică de o femeie. Atunci eu trebuie să iau pantaloni și dumnealui fustă. Klaus Iohannis ar trebui să vină să spună ce a făcut în cinci ani, să dea socoteală propriului popor, și să spun și eu ce am făcut în cele 21 de luni în care am fost premier. Îi transmit lui Klaus Iohannis de aici, din Timișoara, dacă vrea binele acestei țări, să meargă la vot și să voteze Viorica Dăncilă. Decât înalt ca bradul și leneș, mai bine buturuga mică care răstoarnă carul mare”.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*