Eveniment

Cererea către cetățeni făcută de polițiști în dosarul grupării lui Lucian Boncu

Cererea către cetățeni făcută de polițiști în dosarul grupării lui Lucian Boncu

Se caută persoane care au fost victime ale interlopilor din Timișoara. Două cazuri, unul de infracțiuni cu violență și altul de cămătărie, sunt instrumentate de polițiști și procurorii DIICOT Timișoara. În ambele dosare, cei arestați preventiv fac parte dintr-o grupare care se ocupă cu bătai, șantaje, sechestrări de persoane și tâlhărie. Printre membri se află Lucian Boncu, Paul Ștefan sau Alin Huc.

Cetățenii care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracționale, însă au fost constrânși în vreun fel să nu înștiințeze autoritățile abilitate, sunt rugați să se adreseze organelor de urmărire penală.

Având în vedere evenimentele de notorietate apărute în spațiul public în ultima săptămână cu privire la destructurarea unei grupări infracționale și ținând cont că la nivelul DIICOT- Serviciul Teritorial Timișoara se află în lucru un dosar penal în care se efectuează cercetări de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J Timiș sub coordonarea procurorilor DIICOT, pentru săvârșirea faptelor cu violență (șantaj, lovire și alte violențe, lipsire de libertate, tâlhărie) și cămătărie, vă adresăm următoarele:

Cetățenii, care s-au aflat printre victimele acestei grupări infracționale însă au fost constrânși în vreun fel să nu înștiințeze autoritățile abilitate sunt rugați să se adreseze organelor de urmărire penală la numerele de telefon 0785557817 (ofițer de caz), 0256498583, fax 0256499010 (DIICOT), respectiv 0256402160, fax 0256402169 (I.P.J Timiș) sau să se prezinte la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș de pe B-dul Take Ionescu nr. 44-46, respectiv la sediul DIICOT de pe strada Martin Luther nr.2.”, transmite IPJ Timiș.

 

(FOTO: Pressalert.ro)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*