Social

Vremea va fi închisă și se va răci semnificativ. Se anunţă ninsori

Vremea va fi închisă și se va răci semnificativ. Se anunţă ninsori

ℹ️ Fenomene vizate: vreme deosebit de rece, ninsori la munte, precipitații mixte mai ales în zonele deluroase

ℹ️ Interval de valabilitate: 29 octombrie, ora 14:00 – 01 noiembrie, ora 10:00

ℹ️ În intervalul menționat vremea va deveni deosebit de rece, la început în vestul, centrul, nordul și nord-estul teritoriului, apoi în toată țara. Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece. În sudul și centrul țării, îndeosebi în zonele deluroase, trecător, vor fi precipitații mixte.

ℹ️ În dimineața zilei de vineri (1 noiembrie), temperaturile minime vor fi preponderent negative cu precădere în jumătatea de nord a țării, precum și în zonele deluroase din restul teritoriului.

❗️ În vestul țării vremea se va răci treptat, devenind rece pentru această perioadă. La începutul intervalului, se vor semnala ploi slabe, iar la munte precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va prezenta unele intensificări în partea de sud a Banatului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*