Social

Fake News în epoca Nicolae Ceaușescu

Fake News în epoca Nicolae Ceaușescu

Seria Conferințele UVT vă propune și în acest an universitar întâlniri deosebit de interesante cu personalități de excepție ale lumii culturale sau academice.

Prima astfel de întâlnire din această toamnă va avea loc marți, 29 octombrie, începând cu ora 18:00, în Aula Magna „Ioan Curea” a Universității de Vest din Timișoara (bd. Vasile Pârvan nr. 4, etaj 1), și îl va avea ca invitat pe Ioan T. Morar, ce va susține prelegerea cu tema Fake News în epoca Nicolae Ceaușescu, urmând ca apoi să răspundă întrebărilor dumneavoastră.

Ioan T. Morar, absolvent de Filologie la Universitatea de Vest din Timișoara, este laureatul premiului Alumnus UVT la Gala Premiilor UVT 2019. A fost membru fondator al revistei Academia Cațavencu, membru al grupului Divertis până în anul 1996 sau senior editor la Cotidianul și a ocupat pentru o vreme și poziția de consul general al României la Marseille. Este membru al Uniunii Scriitorilor din România și una dintre personalitățile culturale remarcabile ale României de astăzi.

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*