Administrație

Clinica ORL, modernizată cu bani de la bugetul local

Clinica ORL, modernizată cu bani de la bugetul local

Imobilul istoric în care funcţionează Clinica ORL a Spitalului Municipal şi-a schimbat înfăţişarea. Lucrările de renovare au fost realizate de către o firmă angajată de municipalitate cu bani de la bugetul local.

Contractul a urmărit realizarea lucrărilor de reabilitare a faţadei de la stradă a clădirii istorice şi a învelitorii în conformitate cu principiile şi normele de intervenţie asupra clădirilor cu valoare istorică. În acest sens, intervenţia executată asupra faţadei a urmărit să asigure tratarea construcţiei în acord cu specificul arhitectural propriu al ansamblului şi cu cerinţele standardelor contemporane din domeniul restaurării.

Lucrările de intervenţie au constat în: reabilitarea  faţadei, lucrări exterioare la nivelul soclului, lucrări de tratarea a umidităţii, tâmplării la ferestre şi la uşi, grilajele ornamentale, învelitoare, suport invelitoare şi accesorii, colectare şi scurgere ape pluvial, şarpantă şi lucrări de zidărie în pod, planşeu în pod, lucrări de montare ascensor.

Valoarea investiţiei este de 1, 85 milioane. Executantul lucrării: S.C. ALEX-DIA CONSTRUCT S.R.L

Adora Beauty

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*