Eveniment

Intrarea a patru migranţi în Ungaria, oprită la câţiva paşi de Poliţia de Frontieră

Intrarea a patru migranţi în Ungaria, oprită la câţiva paşi de Poliţia de Frontieră

Poliţiştii de frontieră din Sânnicolau Mare au depistat patru cetăţeni din Sri Lanka, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Duminică, la ora 23.40, poliţiştii de frontieră au observat la marginea localității de frontieră Pordeanu, județul Timiș, patru persoane care se deplasau, pe jos, prin câmp, spre Ungaria.

Imediat, polițiștii de frontieră au intervenit şi i-au oprit pe cei patru, la aproximativ 50 de metri de linia de frontieră, constatând că nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă. Astfel, persoanele în cauză au fost duse la sediul Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt doi bărbați şi două femei din Sri Lanka cu vârste cuprinse între 32 şi 51 de ani, având permise de ședere temporară eliberate de țara noastră.  Cei patru au declarat că intenționau să ajungă în ţări din vestul Europei și au recurs la această metodă deoarece nu îndeplineau condiţiile legale de călătorie.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, la finalizare urmand a fi luate măsurile legale care se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*