Social

Un neamţ care a blocat circulaţia tramvaielor, amendat şi lăsat fără maşină

Un neamţ care a blocat circulaţia tramvaielor, amendat şi lăsat fără maşină

Polițiștii locali au intervenit în cursul zilei de joi, în jurul orei 16.00, pe str. 1 Decembrie, unde conducătorul unui autovehicul marca Toyota, cu numere străine, și-a parcat mașina astfel încât a blocat circulația tramvaielor în zonă.

Pe numele cetățeanului neamț căruia îi aparține autovehiculul a fost întocmit proces-verbal de constatare a contravenției, conform OUG 195/2002, pentru staționare în loc nepermis, cu amenda maximă de 725 lei și 3 puncte penalizare la permis, iar autovehiculul a fost ridicat din dispoziția polițiștilor locali, de către lucrătorii SDM. Cel în cauză a declarat că nu a văzut că este atât de aproape de liniile de tramvai.

Ulterior ridicării, circulația mijloacelor de transport în zonă a fost descongestionată. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția cetățenilor să fie atenți cu privire la modul în care opresc sau staționează, pentru a evita blocarea circulației mijloacelor de transport în comun sau accesul în curți, instituții, parcări etc. Pentru astfel de situații sancțiunile sunt cuprinse între 290 și 725 de lei, în funcție de faptă oprire sau staționare, cu puncte penalizare la permis, fiind și numeroase cazuri în care autovehiculele sunt ridicate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*