Fără categorie

Judith State, din Sieranevada pe scena Teatrului Naţional din Timişoara

Judith State, din Sieranevada pe scena Teatrului Naţional din Timişoara
Adora Beauty

Teatrul Național prezintă joi, 31 octombrie, de la ora 19, în Sala Mare, spectacolul Emlék – Amintire a artistei Judith State, actriță, dansatoare și coregrafă, cunoscută publicului mai ales pentru performanța sa din filmul lui Cristi Puiu, Sieranevada (rol pentru care a fost recompensată cu Premiul Gopo).

Un performance-eveniment, Emlék – Amintire conține două povești paralele transpuse în mișcare, text și muzică de Judith State și de muzicianul Radu Dumitriu. Emlék – Amintire este o incursiune autobiografică, o explorare fascinantă într-o copilărie care modelează structurile vieții de adult, într-o asumată pendulare între memoria individuală și cea colectivă.

Proiectul este o producție marțiTreișpe, co-finanțată de Administrația Fondului Cultural Național, demarată în cadrul unei rezidențe EMOTIONAL oferită de Forum Dança, proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.

Biletele pot fi achiziționate de la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești”, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2” Parcul Civic, orar marți – duminică, orele 11-19) sau online, pe www.tntimisoara.com.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*