Eveniment

Ţigări şi alcool, descoperite la o femeie din judeţul Arad

Ţigări şi alcool, descoperite la o femeie din judeţul Arad

Polițiștii Secției 5 Rurală Ineu au desfășurat, miercuri, patru percheziții domiciliare.

Polițiștii au desfășurat, miercuri dimineață, patru percheziții la imobilele deținute de o femeie de 57 de ani, din localitatea Șiad (comuna Craiva), bănuită de deținere și comercializare de țigări de contrabandă.

În urma activităților desfășurate, într-un imobil au fost găsite 163.180 țigarete de diferite mărci, susceptibile de a proveni din contrabandă, iar în altul 680 de litri de țuică.

Întreaga cantitate de alcool și țigări a fost indiponibilizată în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind continuate cercetările sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu, pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și deținerea în afara antrepozitului fiscal a unei cantități mai mari de 200 de litri alcool.

Punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*