Cultură

Trupa Taxi va susţine un concert aniversar la Timișoara

Trupa Taxi va susţine un concert aniversar la Timișoara

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 19:00, membrii formației TAXI vă așteaptă la Filarmonica de Stat „Banatul” din Timișoara să vă bucurați alături de ei, într-un concert aniversar, de excepție, care marchează 20 de ani de carieră.

TAXI au cântat nenumărate melodii de dragoste sau au criticat fără menajamente starea socială și situația politică a României în cântece cum ar fi: “Cele două cuvinte”, “Aici sunt banii dumneavoastră”, “Ai închis marea în ochi”, “Mi-e dor şi doare”, “Câinele comunitar”, “Jumătatea mea”, “Cineva, înaintea ta”, “Criogenia Salvează România”, “Despre smerenie”, “Nu mai ești” și multe, multe altele.

„Vă așteptăm la concert să le reascultăm și să le retrăim, împreună, pe toate. Și nu în ultimul rând, să spunem “La Mulți Ani, Taxi!”, au transmis organizatorii.

Pentru că lui Dan Teodorescu – solistul, compozitorul si textierul trupei – îi place să spună lucrurilor pe nume și folosește un limbaj direct și elocvent, accesul va fi restricționat tinerilor sub 16 ani, care pot participa la spectacol doar cu acordul părinților.

Biletele se pot achiziționa accesând https://m.iabilet.ro/bilete-turneutaxi/

Primii 100 de cumpărători beneficiază de un tarif preferențial al biletelor de intrare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*