Eveniment

Peste 600 de autovehicule controlate în cadrul acțiunii Truck&Bus

Peste 600 de autovehicule controlate în cadrul acțiunii Truck&Bus

Peste 600 de autovehicule au fost controlate de polițiști, fiind aplicate peste 100 de sancțiuni contravenționale, în cadrul acțiunii TRUCK & BUS, pentru verificarea activităților de transport public de persoane și mărfuri.

 În perioada 14 – 20 octombrie, Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a coordonat, la nivel național, o acțiune pentru reducerea accidentelor rutiere produse, în special, din cauza nerespectării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane și transportului de marfă.

 În cadrul acestei acțiuni, polițiștii rutieri timișeni au verificat autovehiculele destinate transportului public de persoane, cu capacitatea de transport mai mare de 8+1 locuri și pe cele destinate transportului de marfă, cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone.

Polițiștii rutieri din întreg județul au efectuat 654 de controale în trafic, pentru depistarea autovehiculelor de transport public de persoane și mărfuri, care nu respectă legislația în vigoare și luarea măsurilor legale, aplicând 113 sancțiuni pentru nerespectarea prevederilor legale.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*