Social

Comercianţii de flori şi coroniţe pentru Ziua Morţilor pot depune cereri de vânzare la Primărie

Comercianţii de flori şi coroniţe pentru Ziua Morţilor pot depune cereri de vânzare la Primărie
Adora Beauty

Cererile pentru obţinerea Avizului în vederea desfăşurării activităţii de comerţ stradal pentru comercializarea produselor specifice Zilei de 1 noiembrie, de comemorare a morţilor, se vor înregistra la sediul Primăriei Timişoara, camera 12, ghişeele 8 şi 9, în perioada 22-25 octombrie.

Avizele se emit pentru o perioadă determinată de timp, pe o suprafaţă de 2 mp, comercializare de flori, coroniţe, aranjamente florale, candele. Se acordă o singură locaţie pentru fiecare solicitant.

Actele necesare: cerere tip obţinută de la ghişeul 8 sau 9, camera 12 şi copie buletin de identitate, carte de identitate  sau copie act  firmă (copie Certificat Unic de Înregistrare). Se menţine procedura de achitare a taxei de autorizare, a imprimatului şi a taxei de ocupare a domeniului public în momentul inregistrării cererilor, fără posibilitatea de restituire a acestor taxe, achitarea efectuându-se pe perioada precizată, chiar dacă solicitarea se face pe un număr mai mic de zile din intervalul aprobat.

Locaţiile propuse pentru a efectua această activitate sunt perimetrele cimitirelor din Timişoara, din: Calea Şagului; Calea Buziaşului; Calea Lipovei; Cimitirul Eroilor; Rusu Şirianu; Stuparilor; Calea Lipovei în perioada 30.10.2019-01.11.2019.

Pentru buna organizare a evenimentului:

Operatorii economici au obligaţia de a deţine la locul de vânzare, Avizul pentru desfăşurarea comerţului stradal, eliberat de Biroul Autorizare Activităţi Comerciale, dovada achitării taxei de ocupare a domeniului public – în original, documentul de identitate al vânzătorului care să coincidă cu identitatea persoanei menţionate in avizul solicitat.

Încălcarea prevederilor legislaţiei în vigoare atrage sancţionarea contravenţională a  persoanei sau reprezentantului firmei de către agentii constatatori, cât şi retragerea avizului de către emitent.

Salubrizarea permanentă a amplasamentului ocupat este obligatorie, încălcarea acestei prevederi duce la retragerea Avizului eliberat de către autoritatea locală a municipiului Timişoara.

Cedarea dreptului de folosinţă a amplasamentului ocupat în zonele menţionate de către deţinătorul avizului altei persoane, duce la retragerea Avizului şi la sancţionarea contravenţională a faptei.

Activitatea comercială desfăşurată cu ocazia acestui eveniment nu trebuie să perturbe circulaţia pietonală din perimetrul cimitirelor.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*