Eveniment

Tragedie la Arad. Un polițist a fost găsit împușcat în Penitenciar

Tragedie la Arad. Un polițist a fost găsit împușcat în Penitenciar

Un polițist de penitenciar aflat în serviciu la Penitenciarul Arad a fost descoperit împușcat, duminică dimineața, în jurul orei 4.

Bărbatul a fost găsit împușcat în Postul Control 2 al unității, de către colegii săi. Personalul penitenciarului a cerut sprijinul unui echipaj SMURD, însă aceștia au putut doar să constate decesul. Totodată, au fost informați cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Arad, care s-au deplasat la Penitenciar pentru efectuarea cercetărilor la fața locului, cu scopul de a stabili împrejurările în care s-a petrecut nefericitul eveniment

„Precizăm că polițiștii de penitenciare sunt evaluați psihologic periodic, precum și ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de față, la data de 06.11.2018. Polițistul de penitenciare era angajat în sistemul penitenciar din anul 1999, îndeplinindu-și cu responsabilitate și profesionalism atribuțiile de serviciu”, transmit printr-un comunicat de presă cei de la Penitenciarul Arad.

Cauzele și împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul vor fi stabilite de organele de cercetare penală abilitate. „Întregul colectiv al Penitenciarului Arad își exprimă regretul față de acest eveniment și transmite sincere condoleanțe familiei”, adaugă sursa citată.

Sursa: aradon.ro

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*