Eveniment

Cinci vietnamezi, depistaţi în Timiş când încercau să treacă fraudulos frontiera în Ungaria

Cinci vietnamezi, depistaţi în Timiş când încercau să treacă fraudulos frontiera în Ungaria

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat cinci cetăţeni vietnamezi, patru bărbaţi şi o femeie, care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Miercuri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în jurul orei 10.30, în apropierea localității de frontieră Colonia Bulgară, la aproximativ 100 m de linia de frontieră, au fost observate cinci persoane care se deplasau pe jos, spre graniţa cu Ungaria. Deoarece persoanele nu îşi justificau prezenţa în zonă, au fost preluate şi transportate la sediul instituției, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele sunt cetăţeni vietnamezi, patru bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 32 şi 40 de ani, intraţi legal în România, în baza unor vize de muncă. Acestea au declarat că intenţionau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*