Politic

Claudiu Mihălceanu este candidatul PMP pentru Primăria Giarmata

Claudiu Mihălceanu este candidatul PMP pentru Primăria Giarmata

Claudiu Mihălceanu, actualul viceprimar al comunei Giarmata, va fi candidatul PMP pentru funcția de primar al comunei la alegerile de anul viitor, a anunţat, miercuri, liderul PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

„Claudiu Mihălceanu este un om de bază al partidului și vom căștiga bătălia pentru Primăria Giarmata”, a spus Sămărtinean.

Cine este Claudiu Mihălceanu

Educaţie şi formare:

Absolvent al Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerii din cadul Universităţii de Vest din Timişoara, promoţia 2008;

Absolvent al Masterului „Management Antreprenorial”, promoţia 2010.

Exprerienţă profesională:

Inspector taxe şi impozite 2008 – 2016 în cadrul Primăriei comunei Giarmata

„Din anul 2016 până în prezent este viceprimar PMP, consilier în Consiliul Local Giarmata. Comuna Giarmata merită mai mult. Actuala administrație este total depăşită, fără viziune pentru prezent și viitor. Este timpul oamenilor tineri! Îi urăm succes colegului Mihălceanu și Organizației PMP Giarmata. PMP Timiș o să își prezinte în perioada următoare candidatii Unităților Teritorial Administrative pentru fucția de primar. A venit momentul în care dreapta trebuie să guverneze în Timiș. Culoarea roșie a județului Timiș suntem obligați să o schimbăm”, a declarat preşedintele PMP Timiş, Cornel Sămărtinean.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*