Eveniment

Marocan, depistat în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera

Marocan, depistat în timp ce încerca să treacă ilegal frontiera

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au depistat un tânăr din Maroc, solicitant de azil în România, care a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria.

Duminică, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, județul Timiș, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în apropierea localității de frontieră Colonia Bulgară, la aproximativ 700 m de linia de frontieră, a fost observată o persoană de sex masculin care se deplasa pe jos, spre graniţa cu Ungaria. Bărbatul a fost preluat şi transportat la sediul instituției, pentru cercetări.

În cadrul verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoana este un tânăr din Maroc, în vârstă de 20 de ani, solicitant de azil pe teritoriul României şi intenţiona să treacă ilegal frontiera în Ungaria, cu scopul de a ajunge într-un stat din vestul Europei.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale ce se impun.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*