Politic

Klaus Iohannis şi-a lansat la Timişoara candidatura pentru un nou mandat de președinte

Klaus Iohannis şi-a lansat la Timişoara candidatura pentru un nou mandat de președinte

Klaus Iohannis şi-a lansat, duminică, la Timişoara candidatura pentru un nou mandat pentru alegerile prezidențiale. La eveniment au fost prezenţi aproximtativ 4.000 de liberali din regiunea vest, judeţele Timiş, Arad, Caraş-Severin şi Hunedoara.

Adunarea Regională a Organizațiilor PNL, regiunea Vest, a avut loc la Sala Olimpia.

În timpul evenimentului, mai mulți liberali au susținut discursuri, printre care primarul Nicolae Robu, europarlamentarul Gheorghe Falcă, Raluca Turcan, Alina Gorghiu, Rareș Bogdan, dar și Ludovic Orban, iar la final Klaus Iohannis. “

Bună ziua dragii mei liberali. Mă bucur că ne întâlnim în capitala libertății românești, Timișoara. Ați muncit din  răsputeri, ați adunat foarte multe semnături pentru candidatura mea. Vă mulțumesc, ați făcut un lucru foarte bun pentru PNL”, și-a început discursul Iohannis.

Klaus Iohannis a vorbit în timpul discursului său despre faptul că PNL se află în război cu PSD și că este nevoie de reconstrucția României.”Despre reconstrucția unei țări în mod normal se vorbește după un război. Noi suntem în război, în plin război cu PSD-ul, pentru că noi suntem oameni ai păcii, ai construcției, noi suntem oameni care dorim să reconstruim România. Suntem în război cu PSD pentru că cineva trebuie să ia partea României și am făcut-o noi împotriva. Vom câștiga acest război”, a transmis președintele Klaus Iohannis.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*