Social

Cea mai mare găigană din vestul țării se va pregăti la Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaş

Cea mai mare găigană din vestul țării se va pregăti la Festivalul Papricașului și Vinului de la Buziaş

Un bucătar din Banat pregăteşte cea mai mare găigană care s-a gătit vreodată, în această zonă.

Bucătarul Paul Sebastian din Timişoara va pregăti găigana uriașă, sâmbătă, la Festivalul Papricașului și Vinului din la Buziaş. Anul trecut, în cadrul aceluiaşi eveniment, a folosit 1.001 ouă, iar în acest week-end, bucătarul vrea să-şi depăşească recordul.

„Prețul de vânzare va fi modic, fiecare depune într-o urnă cât dorește și din banii strânși vom ajuta o familie cu patru copii din Becicerecu Mic. Vom găti alături de elevi din școlile din Timișoara și Buziaș ca să le implementăm partea de voluntariat”, spune Paul Sebastian.

Găigana va fi servită în farfurii comestibile din tărâţe presate. Organizatorii vor să atragă, astfel, atenţia asupra impactului pe care îl are vesela de plastic asupra mediului.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*