Economic

CCIAT organizează Forumul Internațional de Afaceri Republica Cehă – Federația Rusă – Grecia – România

CCIAT organizează Forumul Internațional de Afaceri Republica Cehă – Federația Rusă – Grecia – România

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează FORUMUL INTERNAȚIONAL DE AFACERI Republica Cehă – Federația Rusă – Grecia – România. Evenimentul va avea loc pe 24 octombrie, între orele 10.30 – 16.00 la Centrul Regional de Afaceri, în Sala Europa.

Acțiunea este organizată în contextul misiunilor economice și al vizitelor organizate de CCIA Timiș în cursul acestui an în Republica Cehă – la inițiativa și invitația Consiliului Județean Timiș, CCIAT și firmele timișene au participat la un eveniment de promovare a județului în orașele Praga, Plzen și Karlovy Vary, în Federația Rusă, la Moscova și Saint Petersburg și în Grecia, la Salonic. De asemenea, acordurile de colaborare inter-camerale semnate cu ocazia acestor acțiuni oferă cadrul instituțional adecvat pentru derularea de acțiuni comune.

Scopul evenimentului îl reprezintă valorificarea oportunităților de afaceri și investiții dintre Județul Timiș și aceste țări și regiuni, intensificarea schimburilor comerciale bilaterale, creșterea numărului investițiilor străine în județul Timiș și promovarea produselor autohtone pe aceste piețe.

Delegațiile străine sunt compuse din reprezentanți ai camerelor de comerț partenere din aceste țări și din 40 de companii din toate sectoarele de activitate. Alături de firmele românești, la Forum vor fi prezente firme din Italia, Serbia și Ungaria.

La sesiunea plenară, au fost invitați să participe reprezentanți ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, ai administrației publice locale, ai instituțiilor și serviciilor deconcentrate care reglementează funcționarea unei firme în România, universități, corpul diplomatic al țărilor participante acreditat în România și al României în aceste țări.

Participanții români și străini vor avea ocazia să viziteze o mini-expoziție de produse “Made in Banat”. Vor avea standuri firmele Apa Aur’a, Crama Aramic, Terra Apis, Stațiunea de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Lovrin și Asociația pentru Promovarea Turismului în Județul Timiș unde vor fi expuse produse tradiționale, de gastronomie și artă meșteșugărească.

Participarea firmelor este gratuită.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*