Politic

Consilierul local PSD, Gabriela Popovici: “Ne-am ales cu un alt festival, Festivalul menestrelilor. Așa se simte domnul primar bine”

Consilierul local PSD, Gabriela Popovici: “Ne-am ales cu un alt festival, Festivalul menestrelilor. Așa se simte domnul primar bine”
Adora Beauty

Consilierul local PSD, Gabriela Popovici critică administrarea banilor publici gestionați de Primăria Timișoara. Aceasta susține că nu sunt bine împărțiți, iar edilul Nicolae Robu are alte priorități decât proiectele importante ale orașului care sunt mai urgente.

Astăzi la ora 12 a fost o dezbatere publică la primărie, unde subiectul a fost luarea de către primărie a încă unui credit de 43 milioane euro. Acesta având ca scop refinanțarea unor create existente, în număr de patru. Pe de-o parte se iau încă 43 de milioane euro, pe de altă parte sunt niște găuri negre și proasta administrare a finanțelor municipiului Timișoara care se cam bat cap în cap. (…) Festivalul Timishort nu se va mai ține în acest an, pentru că primăria are datorie încă de anul trecut 20.000 euro. Ne-am ales cu un alt festival, festivalul menestrelilor. Așa se simte domnul primar bine, ascultându-i pe aceștia cântand la chitară. O altă gaură neagră, pentru că vine anotimpul rece, este Colterm-ul. S-a probat la limită un proiect de lege care prevede acoperirea pierderilor induse ale Coltermului, în valoare de 8 milioane de euro. Primăria a acordat anul acesta 8 milioane pentru pierderile induse în 2018, iar la începutul anului alte 8 milioane pentru pierderile din 2017. O scurtă socoteală sunt 16 milioane. Primăria ia credit 43 de milioane de euro. Ridică semne de întrebare”, a precizat Gabriela Popovici, consilier local PSD.

Friends Arena

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*