Administrație

Campanie de colectare a deşeurilor voluminoase la Săcălaz şi Biled

Campanie de colectare a deşeurilor voluminoase la Săcălaz şi Biled

RETIM demarează campania de colectare a deșeurilor voluminoase pe raza comunelor Săcălaz şi Biled. Astfel, în data de 10 octombrie, între orele 10.30-18.30, în zona strada Liliacului (spre fostele UM) din Săcălaz va avea loc colectarea. De asemenea, în comuna Biled, în data de 21 octombrie, între orele 15-18,30, colectarea va avea loc în zona Pieţei.

Se vor colecta mobilier, covoare, obiecte mari de folosință îndelungată altele decât deșeurile din echipamente electrice și electronice precum: calorifere fontă, calorifere aluminiu, uși, tocuri de uși, geamuri, tocuri de geamuri și sticlă de geam, comode, mese de cafea, de toaletă, decorative, mese de scris pentru copii, rafturi, etajere, etajere metalice, canapele, paturi, dulapuri, birouri, scaune, banchete, oale, ceasuri, perdele, draperii, dulapuri de baie, suporturi prosoape, lustre, tablouri, obiecte sanitare, căzi, vase de toaletă, robineți, cabine de duș, suporturi, baterii, chiuvete, bideuri, capace vase de toaletă, lavoare, rezervoare de apă pentru vase de toaletă, carpete, preșuri.

ATENȚIE! În cadrul acestei campanii nu se colectează: deșeuri industriale (inclusiv cele rezultate din producție), deșeuri din construcții și demolări, deșeuri de echipamente electrice și electronice (televizoare, mașini de spălat, frigidere, computere).

Deșeurile voluminoase se păstrează în gospodărie până în momentul colectării și nu se depun pe domeniul public în afara programului de colectare.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*