Social

Big Brother, la datorie. Nesimţirea unei timişorence, taxată cu 1.000 de lei

Big Brother, la datorie. Nesimţirea unei timişorence, taxată cu 1.000 de lei

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Protecția Mediului efectuează, pe lângă patrulările zilnice pe linia depistării persoanelor care abandonează deșeuri pe domeniul public, și verificări pentru identificarea persoanelor care sunt surprinse de camerele de supraveghere depozitând resturi în locațiile în care frecvent se formează rampe clandestine de gunoi.

Această activitate presupune timp, dar în toate cazurile sunt luate de fiecare dată măsurile legale prevăzute actele normative în vigoare. Un astfel de exemplu este cel al unei persoane care a fost surprinsă de camerele video instalate pe str. Paul Constantinescu depozitând mai multe saci cu haine uzate pe care îi transportase în zonă cu autoturismul. Aceasta a fost identificată în scurt timp, fiind luate măsurile de sancționare conform HCL 371/2007, cu 1.000 de lei.

Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția persoanelor certate cu bunul simț că riscă sancțiuni drastice în cazul în care aruncă deșeuri pe domeniul public și că foarte multe zone din Timișoara sunt monitorizate prin camere video deci pot fi surprinse și apoi identificate foarte ușor.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*