Eveniment

Trei traficanţi de droguri, scoşi de pe piaţă de mascaţi

Trei traficanţi de droguri, scoşi de pe piaţă de mascaţi

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină, în urma unui controlul efectuat asupra unui autoturism.

Joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara și polițiștii Serviciului  de Combatere a Criminalităţii Organizate Arad, s-au deplasat la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, în vederea efectuării unui control.

Astfel, în jurul orelor 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat de 27 de ani, însoțit de un bărbat de 23 de ani și o tânără de 19 ani.

În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kg de amfetamină, 10 grame de cocaină, un cântar de precizie, 4 telefoane, precum și 710 euro.

Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru  24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*