Administrație

STPT poate relua circulația tramvaielor spre Gara de Nord

STPT poate relua circulația tramvaielor spre Gara de Nord

Circulația tramvaielor pe podul Dragalina, spre și dinspre gară, va fi reluată de joi. Anunțul a fost făcut miercuri, în ședința de Consiliu Local, de către primarul Nicolae Robu. Edilul a anunțat că firma Elba și-a dat acordul pentru ca tramvaiele să circule prin bucla aflată pe terenul societății.

„E bine atunci când rațiunea triumfă. Sunt înștiințat că administratorul societății a comunicat că de mâine dimineață (n.r. – joi) vor fi de acord să circule tramvaiul până când instanța se va pronunța. Adică așa cum am propus să se întâmple. Sper să nu fie o informație falsă. Dacă este așa eu vreau să îngropăm, cum se zice, securea războiului, noi n-avem niciun război cu ei și martor îmi este înregistrarea în care le-am spus textual inclusiv că ne retragem plângerea dacă ei ne dau un document că pe perioada existenței liniei avem dreptul să folosim proprietatea aceea publică, nici măcar nu ne dorim să fim proprietari”, a spus Nicolae Robu.

Primarul Timişoarei a anunțat că în urma scandalului legat de oprirea circulației tramvaielor, firma Elba a fost amendată cu 50.000 de lei pentru că nu avea autorizație de amplasare a gardului care a blocat circulația mijloacelor de transport în comun.


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*